• Català
  • Español

Canvis al permís de conduir B: més vehicles permesos

Canvis al permís de conduir B: més vehicles permesos

El permís de conduir classe B és fonamental i permet a milions de conductors circular diàriament en vies públiques amb els seus turismes. Tot i això, a través de la Unió Europea, s'acosten canvis significatius que afectaran la gamma de vehicles accessibles amb aquest permís.

Per a moltes persones, obtenir el permís de conducció és una fita marcada per la superació de proves teòriques i pràctiques, les quals requereixen preparació en autoescoles com Autoescola Lloret. Aquest procés garanteix conduir d'acord amb les regulacions establertes.

El permís B permet conduir vehicles amb una massa màxima autoritzada de 3.500 kg i fins a 9 places. Tot i això, s'entreveu una ampliació d'aquest límit a 4.250 kg, especialment per a autocaravanes i cotxes elèctrics. Aquest canvi sorgeix després d’una proposta del Parlament Europeu per adaptar-se a l’increment de pes d’aquests vehicles, particularment els elèctrics amb bateries d’alta capacitat.

Inicialment proposat per la Federació Europea del Caravaning, aquest canvi reflecteix una flexibilització a les regulacions europees. Per conduir aquests vehicles, cal un permís B amb almenys 2 anys d'antiguitat.

Des d'Autoescola Lloret, estarem atents a les actualitzacions i ens comprometem a continuar proporcionant la millor formació per conduir de manera segura en totes les circumstàncies.

Per obtenir més informació sobre com aquests canvis poden afectar-te i com podem ajudar-te a adaptar-te, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i a seguir-nos a xarxes socials!

A Autoescola Lloret, t'ajudem a preparar-te per obtenir el permís de conduir que et proposis!

No Comments Yet.

Leave A Reply